Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞAHBAZ’DAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ !

ŞAHBAZ’DAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ !
REKLAM ALANI
02.10.2021
A+
A-

Dünyanın Turizm Başşehri olan Antalya ilimizde 2018 yılında yapılan Antalya Emlakçılar, Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası Başkanlığı seçimlerinde sadece 1 oy ile başkanlığa veda eden Sayın Ömer ŞAHBAZ 2022 yılında yine aday olduğunu açıkladı.

Açıklama yok.

Tüm dikkatlerin üzerinde olduğu ŞAHBAZ’ dan herkesin beklediği adaylık açıklamasını dün (01.10.2021) gerçekleşti. 1971 yılında Antalya Güzeloba’ da dünyaya gelen ŞAHBAZ aslen Antalyalı çiftçi bir anne ve babanın evladıdır.

Açıklama yok.
Evli 3 çocuk babası olan ŞAHBAZ doğruluk, dürüstlük ve sabrım sayesinde bugünlere geldim dedi.
20 yıldır Gayrimenkul Yatırım ve Otomotiv sektörünün içinde bulunduğunu aktaran ŞAHBAZ üyelerimizin hak ettiği hizmeti en iyi şekilde vereceğine inandığı için Emlakçılar, Oto Galericiler ve İş Takipçileri Oda Başkanlığına aday olduğunu açıkladığını bildirdi.

Açıklama yok.

Ve son olarak üyelere seslenen ŞAHBAZ odamızın kıymetli üyeleri ve meslektaşlarımın geleceği için mücadele etmeye ve sizlere layık olduğunuz saygınlığı kazandırmaya hazırım dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI