Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
12.05.2024
A+
A-

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Çiftçilerimiz, emek ve alın terleriyle beslenme ihtiyacımızın karşılanmasını sağlayan kişilerdir. Soframıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üreticisi çiftçilerimiz, aynı zamanda ürettikleri ürünleri ihraç ederek ülkemizin kalkınmasına, ekonomimizin büyümesine büyük katkı sağlarlar. Çiftçilerimiz sayesinde Türkiye’miz, gıda konusunda kendi kendine yetebilen dünyada sayılı devletlerden biri olmuştur. Nitekim Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türk köylüsü ve çiftçisini “Milletin Efendisi” olarak tanımlamış, “Millî ekonominin temeli ziraattır.” diyerek cefakâr çiftçilerimizin ülke kalkınmasındaki ve toplum içindeki yeri ve önemini belirtmiştir.

Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin; üretim ve verimliliğin arttırılması, hayat standartlarının daha da yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması ilimizde tarım ve hayvancılığının kalkınmasında büyük bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda bütün Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de tarıma, hayvancılığa yönelik yatırımları destekleyici çalışmalar, Devletimizin sağladığı imkanlarla artarak devam ettirilmektedir.

Bu vesileyle, üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.