Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Viranşehir `de ihtiyaç sahibi 400 kişiye her gün sıcak iftar yemeği dağıtılacak

Viranşehir `de ihtiyaç sahibi 400 kişiye her gün sıcak iftar yemeği dağıtılacak
REKLAM ALANI
29.04.2021
A+
A-

Viranşehir `de ihtiyaç sahibi 400 kişiye her gün sıcak iftar yemeği dağıtılacak

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi ve Kuveyt Arap Emirliği Tarahum Derneği işbirliğiyle ilçede ihtiyaç sahibi 400 kişiye her gün sıcak iftar yemeği dağıtılacak.

Ak Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile Kuveyt merkezli Tarahum Derneğinin İstanbul temsilcisi Zemzem Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Ali Alali arasında ihtiyaç sahibi 400 kişiye sıcak iftar yemeği dağıtım protokolü imzalandı.

Resim önizlemesi

İmzalanan protokol ile Viranşehir Belediyesinin tespit ettiği ihtiyaç sahibi 400 kişiye her gün sıcak iftar yemeği, Ramazan ayının son haftasında kuru gıda ve bayramdan sonra da 80 Bin kişiye ekmek dağıtımı yapılacak.

Protokol sözleşmesinin her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Şanlıurfa Ak Parti  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, desteklerinden dolayı Derneğe ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Resim önizlemesi

Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğuna vurgu yapan Başkan Ekinci, imzalanan işbirliği protokolü ile ilk gün 400 kişiye ve her gün sayının giderek artacağını söyledi.

HABER:ABDULLAH YİĞİT

REKLAM ALANI