Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI METİN BAYDİLLİ’DEN KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR’A ZİYARET

KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI METİN BAYDİLLİ’DEN KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR’A ZİYARET
REKLAM ALANI
26.06.2022
A+
A-

KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI METİN BAYDİLLİ’DEN KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR’A ZİYARET

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bir dizi ziyaretler için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi. Başkan Baydilli KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Karaköprü’ye davet etti

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bir dizi ziyaretler için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi. Başkan Baydilli ziyaretinde KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’a Şanlıurfa ve Karaköprü’nün selamlarını iletirken, son günlerde Kuzey Kıbrıs’ta meydana gelen orman yangınları için geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Başkan Baydilli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Şanlıurfa’yı ve Karaköprü’yü gezip görmesi için davet ederken, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar bu daveti memnuniyetle karşıladı.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli misafirperverlikleri için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür ederken ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.