Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Babalar Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Babalar Günü mesajı
REKLAM ALANI

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Babalar Günü mesajı
19.06.2022 09:14

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

“Toplumumuzun en önemli yapı taşı olan aile kurumu, karşılıksız sevgi, saygı, hoşgörü ve mutlak dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuştur.

Bu çok özel yapının temel direklerinden birisi de değerli babalarımızdır.
Hayatın her döneminde, kendinden önce ailesini düşünen, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz.
Yaşamı boyunca maddi ve manevi bütün imkânlarını evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak için seferber eden babalarımıza sadece saygı ve sevgi göstermemiz yeterli değildir. Babalarımızın bizlerle gurur duyacağı devlete ve millete yararlı insanlar olarak bizden beklenen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.
Bizlere hayatın tüm güzelliklerini, sevgiyi, dayanışmayı, fedakârlığı öğreten babalarımız, kıymetli varlığımız annelerimizle birlikte iyi birer insan ve örnek vatandaş olmamızı sağlayan aile kurumunun ilk öğretmenleridirler.

Egemen devletimizde özgür bireyler olarak, güvenlik içinde yaşamamızın en büyük mimarı da hiç kuşkusuz babalarımızdır.
Onlar; Milli Mücadele yıllarında toplumsal varoluş için yeri geldiğinde canını vermekten bir an bile imtina etmeyerek mukavemetin en ön saflarında yer alan, yokluk ve esaret yıllarında en büyük özverilere imza atmış, vatan uğruna gün gelmiş evlatlarını toprağa vermiştir.
Hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. Ebediyete intikal eden tüm babalarımıza ise Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Dosya Adı

Kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatarin-babalar-gunu-mesaji-9916

 

 

REKLAM ALANI