Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, kamu destek merkezinde “Sizin Baharınız” kampanyasını düzenliyor

“Birleşik Rusya”, kamu destek merkezinde “Sizin Baharınız” kampanyasını düzenliyor
REKLAM ALANI
11.03.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, kamu destek merkezinde “Sizin Baharınız” kampanyasını düzenliyor
2024,

8 Mart’a denk gelecek şekilde zamanlandı
SVO katılımcılarının ailelerinden kadınlar için konserler, fotoğraf oturumları, stilistlerden ve makyaj sanatçılarından ustalık sınıfları, psikologlarla istişareler ve yaratıcı toplantılar düzenleniyor.

“Kadınlarımız bize örnektir. Arkada yardım ediyorlar, hastanelerde ordumuzu destekliyorlar, cephede de tıpkı erkekler gibi ülkeyi savunuyorlar. Evlerinde adamlarını bekliyorlar ve Zafere inanıyorlar. Bugün tüm çiçekler ve gülümsemeler sizin için canlarımız!” – dedi Birleşik Rusya Merkez Yürütme Komitesi başkanı Alexander Sidyakin .

Çelyabinsk bölgesindeki kamu desteğinin merkezinde, yerel sanatçılar, sosyal aktivistler ve yaratıcı gruplar, özel operasyon katılımcılarının aile üyelerinin önünde performans sergiledi. Toplantıda, bölgenin dört bir yanından gelen özel askeri operasyona katılanların anneleri, kızları, kız kardeşleri ve eşleri bir araya geldi.

Çuvaşistan, Sverdlovsk, Yaroslavl ve Tambov bölgelerindeki kamu desteğinin genel merkezinde makyaj ve manikür üzerine ustalık sınıfları düzenlendi ve saç stilistleri davet edildi.

Ryazan bölgesinin kamu destek merkezi, SVO katılımcılarının eşleri, dul eşleri ve anneleri için bir çiçekçi ve fotoğraf çekimi ile bir sanat terapisi ustalık sınıfı hazırladı.

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkezi Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Sıdyakın
#bölgeler
#8 Mart
#Uluslararası Kadınlar Günü
#tebrik
#kamu destek merkezi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provodit-v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-akciyu-tvoya-vesna

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.