Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN KUŞ, ŞAMPİYON TAKIMLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KUŞ, ŞAMPİYON TAKIMLA BİR ARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
08.07.2021
A+
A-

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ampute Futbol 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Eyyübiye Belediyespor Ampute Futbol takımını ziyaret edip, ekibi başarısından dolayı kutladı.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ampute Futbol 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Eyyübiye Belediyespor Ampute Futbol takımını ziyaret edip, ekibi başarısından dolayı kutladı. Ampute Futbol 1. Lig’de 2020-2021 sezonunu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Eyyübiye Belediyespor şampiyonluk sevinci yaşarken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un da takıma olan desteği devam ediyor. Ligi 2. Sırada tamamlayıp Süper Lige çıkan takımı ziyaret eden Başkan Kuş, Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak süper lige yükselen takımı tebrik eden Başkan Kuş, şampiyonluk primi sözü de verdi. takıma üst ligde de desteklerinin devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” ekipten üst ligde de başarı bekliyoruz. Desteğimiz her zaman olduğu gibi yine devam edecek.” Dedi.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Kısıtlı imkanlarla başarıya ulaşan ekibimize desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini belirten Başkan Kuş,” 2 Yıldır Eyyübiye Belediyesi Ampute futbol takımı ile birlikte çalışıyoruz. Gerçekten çok sıkıntılı anlar yaşadık, çok sıkıntılı süreçlerden geçtik. Türkiye’ye baktığımız zaman Dünya’ya baktığımız zaman çok ciddi bütçelerle mücadele eden kulüplerimiz maalesef başarısız oldu. Eyyübiye Belediyesi Ampute futbol takımı kısıtlı imkanlara rağmen şampiyonluğa ulaştı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bunun arkasında inanç vardı, azim vardı. Ben buradan sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Özellikle bu süreçten sonra Şampiyonluğun tadını yaşattığı için hem Eyyübiye’ye hem de Şanlıurfa geneline bu mutluluğu yaşattıkları için futbol ekibine ve teknik heyete çok çok teşekkür ederim. Bu süreçten sonra başarı çıtamızı daha yükseğe çıkardık. Hedefimiz çıkmış olduğumuz grupta başarılı olmak. Bu manada Eyyübiye Belediye Başkanı olarak bütün futbolculara ve teknik ekibimize tam desteğimizi inşallah sunacağız.” Dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve iç mekan görseli olabilir

Teknik heyet yetkilileri ve takım kaptanı da Başkan Kuş’a teşekkür edip, üst ligde de başarılı olmak için mücadeleye edeceklerini ifade etti.

REKLAM ALANI