Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alanında bir ilk olan “Mutlu Çocuklar Anne-Baba El Kitabı” tanıtım etkinliği, yarın Cumhurbaşkanlığı’nda yapılıyor

Alanında bir ilk olan “Mutlu Çocuklar Anne-Baba El Kitabı” tanıtım etkinliği, yarın Cumhurbaşkanlığı’nda yapılıyor
REKLAM ALANI

 

 

Alanında bir ilk olan “Mutlu Çocuklar Anne-Baba El Kitabı” tanıtım etkinliği, yarın Cumhurbaşkanlığı’nda yapılıyor

23.05.2022

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın, ülke genelinde devlet ilkokullarımızda Anne-Baba Okulu oluşturma fikri ile yola çıkılarak anne ve babaları, çocuk yetiştirme sürecinde bilinçlendirme ve çocuk gelişimi ile ilgili farkındalık yaratma amacıyla yazılan, “Mutlu Çocuklar-Anne Baba El Kitabı” yarın KKTC Cumhurbaşkanlığı’nda halkla buluşturuluyor. Kitap, ebeveynlere bir başvuru kaynağı olarak hazırlanırken, alanında ülkemizde bir ilki gerçekleştiriyor.

KKTC Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın öncülüğünde, Prof. Dr. Ayşe Işık Gürşimşek, Prof. Dr. Sibel Dinçyürek ve Prof. Dr. Nergüz Bulut Serin’in kaleme aldığı “Mutlu Çocuklar Anne-Baba El Kitabı” tanıtım etkinliği, 24 Mayıs 2022 Salı (yarın) saat 19.00’da KKTC Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleşecek.

Kitap, KKTC Cumhurbaşkanlığı ve K.T. Vakıflar İdaresi sponsorluğunda basıldı

Dört ana bölümden oluşan kitapta, sağlıklı fiziki büyüme, aile içi sağlıklı ilişkiler, sağlıklı toplumsal ilişkiler ve özel durumlarla başa çıkma yöntemleri ele alındı. İlk baskısı, KKTC Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan kitabın, ikinci baskısı ise K.T. Vakıflar İdaresi sponsorluğunda yapıldı.

Tanıtım etkinliği ve söyleşilerle halkla buluşturulacak

Tanıtım etkinliğinde Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, projeye öncülük eden eşi Sibel Tatar, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve kitabın yazarlarından Prof. Dr. Ayşe Işık Gürşimşek birer konuşma yapacak ve bu önemli projeye katkı koyanlara teşekkür plaketi verilecek. Kitabın yazarlarının, konukların sorularını cevaplandırmasının ardından tanıtım kokteyline geçilecek.

26 Mayıs 2022 tarihinde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğünde ülke genelinde tüm devlet ilkokullarında başlayacak olan Mutlu Çocuklar Ebeveyn Söyleşileri’nde, “Mutlu Çocuklar Anne-Baba El Kitabı” ücretsiz olarak KKTC Cumhurbaşkanlığı tarafından dağıtılacaktır.

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/alaninda-bir-ilk-olan-mutlu-cocuklar-anne-baba-el-kitabi-tanitim-9815

 

 

REKLAM ALANI