Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİNCİ: YENİŞEHİR’İ YENİDEN İNŞA EDİYORUZ

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİNCİ: YENİŞEHİR’İ YENİDEN İNŞA EDİYORUZ
REKLAM ALANI
29.11.2021
A+
A-

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİNCİ: YENİŞEHİR’İ YENİDEN İNŞA EDİYORUZ
Viranşehir ilçesinin başarılı  Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir ilçesinin  alt yapıdan sonra üst yapı şantiyesine dönen Yenişehir mahallesinde yapılan çalışmalarını yerinde inceledi.

Açıklama yok.
Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenişehir Mahallesinde alt yapısı biten 1618 ve 1680 (Hükümet Konağı önü) sokakta asfalt ile 1601-1602 sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi, yürütülen çalışmaların son durumu hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı.

Açıklama yok.

Asfalt ekibine kolaylıklar dileyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, vatandaşlarla da sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.

Açıklama yok.
Çocuk ve öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ekinci, çocuklara oyuncak dağıttı, öğrencilerle sohbet etti.

Açıklama yok.
Mahalle sakinlerinin yoğun sevgisiyle karşılaşan Başkan Ekinci, Balkonda yaşlı bir teyzenin yapılan çalışmalardan dolayı dua etmesi Başkanı duygulandırdı.

Açıklama yok.
Başkan Ekinci, Yapılan hizmetin en büyük mükâfatının hayır duası olduğunu belirterek, yaşlı teyzeye teşekkür etti.

Açıklama yok.
‘Her şey Viranşehir’ sloganı ile başlattıkları üst yapı çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız devam ettiğini belirten Ekinci; Yenişehir mahallesini adeta yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Açıklama yok.
Yenişehir mahallesini önce alt yapı ardından da üst yapı şantiyesine çevirdiklerine vurgu yapan Başkan Ekinci, “Vatandaşa verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
Yapılan hizmetleri vatandaşlarla beraber ve hayır dualarıyla yaptıklarını ifade eden Ekinci, “Viranşehir’de sadece Yenişehir mahallesi mi var? Eleştirilerine de açıklık getirdi.

Açıklama yok.
Başkan Ekinci; “ Viranşehir’de tabiî ki sadece Yenişehir mahallesi yok. Bütün mahallelere eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bizde asla ayırım olmaz. Son iki yıldır şehir merkezine Şuski’ nin müdahale etmediği yerlere dokunamıyorduk. Şuski Yenişehir mahallesinde alt yapıya başlar başlamaz bizde Yenişehir mahallesini pilot bölge olarak seçtik ve üst yapı çalışmalarına başladık. Önümüzdeki süreçte aynı hizmetleri tüm mahallelerimiz de de yapacağız. Belki de diğer mahallelere daha güzelini yaparız. Vatandaşlarımıza söz veriyorum. Yenişehir mahallesinde yapılanların diğer mahallelerde fazlası yapılacak inşallah. Hedefimiz mahalle ayırımı yapmadan Vatandaşlarımızın yaşam alanlarını güzelleştirmek, yaşam kalitesini arttırmak, konforlu ve güvenli yollar yapmaktır. Bunun için ekiplerimizle beraber gece gündüz sahadayız. Viranşehir’i hak ettiği hizmetlerle buluşturma gayreti içerisindeyiz” Dedi.

Açıklama yok.

Viranşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını büyük bir memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

REKLAM ALANI