Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Tatar, sporcuları ve ailelerini tebrik etti

Cumhurbaşkanı Tatar, sporcuları ve ailelerini tebrik etti
REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, uluslararası federasyonların faaliyet takviminde yer alan 32. WTF (Olimpik Sistem) Uluslararası Şampiyonası, 19. GTF Avrupa Şampiyonası ve 7. World Budo Martialarts Şampiyonası’nda ödül almaya hak kazanan 11 takıma ve sporculara ödüllerini verdi.

Ödül töreninde yaptığı konuşmada, sporcuların ellerinden gelen çalışmaları bugüne kadar yaptıkları gibi bundan sonra da yapacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar; “Sizlerin çalışmalarına destek olacağımızı ifade etmek istiyorum” diyerek gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesinin önemine değindi. Haksız ve insanlık dışı ambargolara karşı yapılan çalışmalarla çağ dışı ambargoların aşılarak KKTC’de sporun daha da yaygınlaşmasına yönelik uğraşlarının devam edeceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar tekvando, judo, karate gibi popüler spor dallarında farklı ülkelerle bir araya gelinerek ülkemiz tanıtımına büyük katkı sağlandığını belirtti.

“Cumhurbaşkanı Tatar, sporcuları ve ailelerini tebrik etti”
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yüzlerce sporcunun yer aldığı organizasyonun gerçekleşmesine yönelik katkılarından dolayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Taekwondo, Karate ve Judo Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen’e, çalışma arkadaşlarına ve sporculara başarılar dileyerek sporcuların ailelerini de tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin kendi insanına sunduğu altyapı imkânlarının daha da artacağını ifade ederek uluslararası ölçekte elde edilen ve göğsümüzü kabartan başarıların artarak süreceğinin altını çizdi.

Kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-tekvando-karate-ve-budoda-basarili-olan-sporculara-8993

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.