Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Donetsk’te Birleşik Rusya üyeleri efsanevi kadın komutan Olga Kachura’nın anısını onurlandırdı

Donetsk’te Birleşik Rusya üyeleri efsanevi kadın komutan Olga Kachura’nın anısını onurlandırdı
REKLAM ALANI
09.08.2024
A+
A-

Donetsk’te Birleşik Rusya üyeleri efsanevi kadın komutan Olga Kachura’nın anısını onurlandırdı

2024,

Kahramanlar Sokağı’ndaki Corse büstüne çiçekler bırakıldı
Birleşik Rusya temsilcileri, Genç Muhafızlar ve “Donetsk Cumhuriyeti” toplumsal hareketinin aktivistleri, kadın Kahraman Olga Kachura’nın anısını onurlandırmaya geldi .

Roket topçu taburunun komutanı, Gorlovka’nın fahri vatandaşı olan muhafız albay, Donetsk Halk Cumhuriyeti Kahramanı ve Rusya Federasyonu Kahramanı (ölümünden sonra) unvanlarıyla ödüllendirildi.

Çok uzun bir askeri yoldan geçerek sadece meslektaşları arasında değil, Donetsk Halk Cumhuriyeti sakinleri arasında da muazzam bir otorite kazandı.

“Bugün Olga Kachura’nın aramızda olmasının üzerinden iki yıl geçti. Terörist Ukrayna rejimi, topçu mürettebatı komutanı olarak savaştığı yıllar boyunca onun peşine düştü. Bu onun öldürüldüğü dördüncü girişimdi. Ona veda ettiklerinde Donetsk’e büyük bir bombardıman gerçekleştirildi. Şu anda bile mermiler havaya uçuyor” dedi partinin Donetsk bölge şubesi yürütme komitesi başkanı Alexey Muratov .

DPR Halk Konseyi Vekili Anna Kondrykinskaya , Olga Kachura’nın bir Rus kadınının ruhen ne kadar güçlü olabileceğini gösterdiğini belirtti .

“Olga Kachura kadın kahramanlığının bir örneğidir. Sorumluluk aldı ve sonuna kadar taşıdı. Birlik yardımcıları, Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin aktivistleri ve Genç Muhafızlar, genç nesle Kahramanlarımızın kahramanlıklarının anısını ve mirasını korumanın ne kadar önemli olduğunu anlatmak için geldiler” dedi.

Hoparlör
Muratov Aleksey Valentinoviç
Muratov Aleksey Valentinoviç
Proje Faaliyetlerinden Sorumlu Bölgesel Şube Sekreter Yardımcısı, RPS Başkanlığı üyesi, Donetsk Halk Cumhuriyeti Halk Konseyi yardımcısı, Halk Konseyi Eğitim, Bilim, Kültür ve Kamu Organizasyonları İşleri Komitesi sekreteri
#Muratov
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#hafıza
#Kahramanlar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-donecke-edinorossy-pochtili-pamyat-legendarnoj-zhenshiny-komandira-olgi-kachury

, , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.